Hamarosan elindítjuk katekumen találkozóinkat kétheti rendszerességgel, melyre szeretettel várjuk azon felnőttek jelentkezését, akik szeretnék felvenni valamely hiányzó szentséget (keresztség, első áldozás, bérmálás).

Közösen haladunk ezen az úton Jézus jelenlétében, sok beszélgetéssel, elmélkedéssel. Találkozóinkon mélyítjük istenkapcsolatunkat, építjük közösségünket. Aki szeretne részt venni a katekumenátuson (vagy ismer olyan személyt, aki szívesen csatlakozna), jelentkezését leadhatja a 70/418-5389-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
Jelentkezési határidő: 2022. október 05.

Béndek Balázs

November 27. Advent I. vasárnapja
 
December 1. Első csütörtök
  • Almássy-telepi templomban lesz szentmise 18 órakor
December 3. Szombat
  • Mikulásváró kézműveskedés 14.30-16.00 óra között a Székesfehérvári Egyházmegyei Láto-gatóközpontban. Jelentkezni lehet Pásztor Katalin múzeumigazgató-helyettesnél az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen 2022. december 1-ig.
  • Adventi udvaron 16 óra 30-kor kezdődik a közös gyertyagyújtás Spányi Antal megyés püspök vezetésével.
December 4. Advent II. vasárnapja
 
_________________________

Rorate

Az adventi időszakban rorate szentmise lesz hétfőtől szombatig, minden reggel 6 órakor a templomban, melyre szeretettel várjuk a testvéreket! Ebben az időszakban a keddi belső ima elmarad!

_________________________
Templom és urnasírok látogatási rendje
2022. november 7.-től

Kedd 15-17 óra között
Csütörtök 15-17 óra között
Szombat 9-11 óra között

_________________________

Prohászka Porta

Két kiránduláson is részt vehettünk a közelmúltban...

Hétközi kirándulás: képes beszámoló a november 17-i kirándulásról... 

Séta Bakonykútiból Inotára: képes beszámoló a november 26-i kirándulásról... 

_________________________

Prohászka Imaszövetség

A Prohászka Imaszövetség hírlevele és a november 24-i együttimádkozás szövege ...

 _________________________ 

Karitász

December 04-én a 9 órai szentmise után várjuk a Testvéreket a közösségi terembe Karácsonyi vásárunkra. A befolyt adományokat rászoruló testvéreink segítésére fogjuk fordítani.
 
December 11-én és 18-án a szentmisék előtt és után a már hagyománynak számító "Egymillió csillag a szegényekért" program keretében gyertyákat árusítunk a templom előterében. Köszönünk előre is minden segítséget, adományt!

December 11-ig folytatjuk tartós élelmiszer gyűjtésünket. A felajánlásokat a templomba kitett kosarakba, illetve a karitász irodába lehet leadni. Szeretnénk ezekkel az adományokkal segíteni a karácsonyi ünnepi készülődést a több gyermekes, valamint nyugdíjas, nehezebb élethelyzetben levő testvéreinknek. Köszönjük a Testvérek felajánlásait!

Bernáth Károlyné
csop.vez.

A Karitász Iroda szerdai napokon 15-17 óra között nyitva van. Ha valaki csupán beszélgetésre vágyik, bíztatjuk, jöjjön, szeretettel fogadjuk.

Bernáth Károlyné