Jegyes-találkozók a Prohászkán

Kedves Jegyesek!

Jegyespárok találkozója minden év tavaszán kerül megtartásra. Kérünk Benneteket, hogy úgy számoljatok ezzel, hogy egy teljes hétvégét átölelő találkozásról lesz szó. Péntek délután kezdünk a közösségi teremben, ahol aznap ismerkedéssel, és interaktív előadásokkal indulunk. A szombati napot a délelőtt folyamán kezdjük, amikor is a közösségünkbe járó házaspárokat hívunk meg, hogy megosszák élet-tapasztalataitokat veletek. Úgy állítottuk össze Nektek ezt a másfél napot, hogy sok élménnyel gazdagodhassatok, valamint a közös életre jelentős muníciót kaphassatok! A jegyes találkozó zárása a vasárnapi szentmisén történik, melynek végén az atya ad teljes körű információt a szertartás menetéről.

Az elmúlt évek során rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a résztvevőktől. Ezen a hétvégén nagyon nagy szeretettel próbálunk meg számotokra olyan ismereteket átadni, melyek kapaszkodót, komoly segítséget adhatnak közös életetekhez, boldog házasságotokhoz.

jegyestalalkozok

Szeretettel várunk Benneteket!

A találkozó 2024-ben május 17-18-19. hétvégén lesz.

Egyéb információt a találkozó szervezőitől, Béndek-Rácz Judittól és Béndek Balázstól kaphattok. Tel. szám: 0670/418-5389, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az esküvővel kapcsolatos egyéb információt az irodaszolgálat elérhetőségein kaphattok: tel. szám: 0630/322-82-27, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 ___________________________

 

Bankkártyás persely használata

Fényképes útmutató a bankkártyás persely használatához...

bankkartyas persely hasznalata 2024

___________________________