Aktuális

Március 10-én vasárnap a szentmise után várjuk a Testvéreket a húsvéti vásárunkra a közösségi terembe. Még a héten várjuk a felajánlásokat, melyeket szerdai napon a Karitász Iroda nyitvatartási idejében 15-17 óra között kérjük beadni.

Folytatjuk a tartós élelmiszer gyűjtést, melyből segíteni szeretnénk családoknak az ünnepi készülődéshez.
Kérjük Testvérek segítségét ehhez. A Felajánlott élelmiszereket a templomban kitett kosarakba szíveskedjenek betenni.

Köszönjük szépen előre is!
Bernáth Károlyné
kar.csop.vez.

A Karitász Iroda szerdai napokon 15-17 óra között nyitva van. Ha valaki csupán beszélgetésre vágyik, bíztatjuk, jöjjön, szeretettel fogadjuk.

Bernáth Éva

_________________________

Kedves Testvérek!

Szeretném elmondani, hogy Karitász csoportunk tagjai zömével a veszélyeztetett korcsoport, tehát 65 év feletti korosztályhoz tartoznak. Ebből kifolyólag természetes, hogy rájuk (ránk) is vonatkoznak a korlátozások. Azonban van néhány fiatalabb korcsoporthoz tartozó társunk, akik szívesen vállalnak önkéntes szolgálatot. (bevásárlás, gyógyszertár). Ha valakinek ilyen segítségre lenne szüksége egyházközségünkből, kérjük, jelezze a karitász vonalon, ami bármikor hívható segítség kérés, vagy segítségnyújtás céljából. 06/30-3823-649. Köszönjük szépen!

Bernáth Károlyné
kar. cs. vez.

_________________________

A ruhabörze elmúltával ruhaneműket sajnos nem áll módunkban elfogadni, megfelelő raktározási lehetőség hiánya miatt. Kérjük a Testvéreket, hogy a Karitász iroda elé se tegyenek le ruhákat. Megértésüket köszönjük szépen. Tavasszal majd hirdetni fogjuk, ha lesz mód a ruhák átvételére.