Aktuális

Karitász

Köszönjük a ruhavásárra behozott ruhákat. A vásáron kapott adományok értéke 19.000,- Ft volt.

Lassan vége lesz a tanévnek, megkezdődik a szünidő a diákoknak. Idén is szeretnénk segítséget adni a gyermekek nyaraltatásához, ezért június hónapban a karitász perselybe tett adományokat erre a célra fogjuk felhasználni. Köszönjük előre is Testvérek adományait.

A családok az igényléseket a kitett adatlap kitöltésével jelezhetik számunkra. A kitöltött adatlapokat vagy a Karitász perselybe kérjük betenni, de személyesen is átadható nekem, vagy bármelyik karitász társamnak.
Leadási határidő: 2024.06.23.

Bernáth Károlyné
kar.csop.vez.

A Karitász Iroda szerdai napokon 15-17 óra között nyitva van. Ha valaki csupán beszélgetésre vágyik, bíztatjuk, jöjjön, szeretettel fogadjuk.

Bernáth Éva

_________________________

Kedves Testvérek!

Szeretném elmondani, hogy Karitász csoportunk tagjai zömével a veszélyeztetett korcsoport, tehát 65 év feletti korosztályhoz tartoznak. Ebből kifolyólag természetes, hogy rájuk (ránk) is vonatkoznak a korlátozások. Azonban van néhány fiatalabb korcsoporthoz tartozó társunk, akik szívesen vállalnak önkéntes szolgálatot. (bevásárlás, gyógyszertár). Ha valakinek ilyen segítségre lenne szüksége egyházközségünkből, kérjük, jelezze a karitász vonalon, ami bármikor hívható segítség kérés, vagy segítségnyújtás céljából. 06/30-3823-649. Köszönjük szépen!

Bernáth Károlyné
kar. cs. vez.

_________________________

A ruhabörze elmúltával ruhaneműket sajnos nem áll módunkban elfogadni, megfelelő raktározási lehetőség hiánya miatt. Kérjük a Testvéreket, hogy a Karitász iroda elé se tegyenek le ruhákat. Megértésüket köszönjük szépen. Tavasszal majd hirdetni fogjuk, ha lesz mód a ruhák átvételére.