Hosszú álmodozás és rövid tervezgetés után 2023. márciusban megnyitottuk a Prohászka Műhelyt. Minden hónapban egy alkalommal, a hónap utolsó péntek délutánján 4 órakor találkozunk a közösségi teremben, ahol az éppen közelgő ünnephez, az évszakhoz, vagy az éppen a fejünkből kipattanó ötlethez kapcsolódó kisebb-nagyobb ajándék-, vagy dísztárgyakat, kézműves kincseket készítünk.

prohaszka muhyel gyertyak

Vannak köztünk gyakorlottak és kezdők egyaránt, egymást segítve, inspirálva mindig gyönyörű dolgok születnek. Minden eszköz és alapanyag rendelkezésre áll. Sok ötletünk van és minden újabbat örömmel fogadunk, így minden hónapban lehetőség van többféle készíthető tárgy közül választani, különböző technikákat kipróbálni.

Húsvét előtt, például többféle díszített gyertyát, hűtő-mágnest, horgolt kosarat készítettünk, a levendulaszüret idején gyönyörű ajtódíszeket, csokrokat, máskor születtek szebbnél szebb illatpárnák, ékszerek és papírból font kosarak is.

Bátran csatlakozhat a közösségünkhöz bárki, akinek ideje engedi és kedvet érez hozzá, hogy minden hónapban velünk töltsön egy kellemes, kötetlen alkotó délutánt. Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik nem tudnak minden alkalomra eljönni, mert más elfoglaltságuk ezt nem teszi lehetővé.

Szeretettel várunk a hónap utolsó péntek délutánján a közösségi teremben!

Bagonyiné Tóth Zsuzsanna